Могилевська повернулася з Франції

Українська співачка Наталія Могилевська відмінно провела час у Франції, насолоджуючись дарованою на  День народження поїздкою. А по приїзду в Київ зірка поділилася подробицями свого особистого життя.

Наташі, напевно, так набридли чутки про причини подорожі, що, повернувшись в Київ, з артистки посипалися одкровення про своє особисте життя як з рогу достатку. У своєму “ЖЖ” Наталія вирішила поділитися з прихильниками інформацією про свої розкручені пресою романи:

“Набридли безглузді розслідування обставин мого особистого життя, особливо на сторінках цього жж. Олег Воронович – музичний продюсер компанії “Talant” і просто мій друг, Ганна Ветрова – мій концертний директор а ще директор компанії, ми виросли в одному районі, моя подруга Раду Поклитару – мій колега по жюрі і зараз новий веселий друг, з яким я іноді фліртую. Єгор Долинін – сподіваюся, що він в моєму житті назавжди і у нас дійсно дуже теплі стосунки, як і мають бути у людей, які були близькі так довго” – розговорилася Наталія Могилевська.

Також Наталія відхилила всі чутки, щодо своїх таємних заручин: “Офіційно стосунків на сьогодні у мене ні з ким немає, як тільки я вирішу, що ставлюся до кого-небудь серйозно, я вас неодмінно повідомлю” – говорить Наташа.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment